Vi älskar att skapa affärsvärde för våra kunder genom att få dem att investera i rätt personer och omsätta värdeord till beteenden. Läs om några av våra kunders resa mot strategiskt HR-arbete här nedan.

Vi kan hjälpa ert företag!

Vi tillhandahåller de rätta verktygen för nästan alla branscher i hela Europa. Våra konsulter berättar gärna hur vår expertis kan lösa just era behov och utmaningar.

Tveka inte att kontakta oss med frågor eller för ett möte där vi berättar mer.

Kunder

Varje år anställer IKEA i Kungens Kurva extrapersonal för de välbesökta sommarmånaderna och intresset för tjänsterna är enormt. Nu har de en högre andel kvalificerade kandidater, minskade kostnader och en mer effektiv screening och rekryteringsprocess

Läs om IKEA's screeningprocess

Lär dig av Oddworks unika koncept

På Oddwork arbetar de med talanger istället för kandidater. De liknar sig vid sportagenter, som coachar och boostar sina spelare så att de kommer till sin rätt och utvecklas – och startar nya karriäräventyr tillsammans.

Om Oddworks

Scanias råd: Mer validitet. Mindre magkänsla

Scania hanterar varje år närmare 1 000 vakanta tjänster. Mats Andersson på Scanias Rekryteringscenter berättar om hur Masters tester kvalitetssäkrat deras arbete avsevärt.

Om Scanias rekryteringsprocess

OKQ8 Scandinavia utvecklade sin rekryteringsprocess

OKQ8 Scandinavia behövde verktyg som kunde effektivisera deras rekryteringsprocess och på så sätt spara tid. Idag använder de alla Masters verktyg.

Om OKQ8's rekryteringsprocess

Hitta rätt servicepersonal på IKEA

Varje år anställer IKEA i Kungens Kurva extrapersonal för de välbesökta sommarmånaderna och intresset för tjänsterna är enormt. Nu har de en högre andel kvalificerade kandidater, minskade kostnader och en mer effektiv screening och rekryteringsprocess

Om IKEA's screeningprocess

Identifierar de framgångsrikaste hos Puustelli

Kökstillverkaren Puustelli förbättrade sin produktivitet genom att förstå vilka beteenden som högpresterande säljare behövde ha. Master hjälpte dem längs vägen mot ett mer strategiskt HR-arbete.

Om Puustelli

Falu Kommun

Det rekryteringscenter som HR-chefen för Falu kommun driver tillsammans med sina kollegor har varit både varumärkesstärkande och lönsamt. Master har varit partner i utvecklingsarbetet.

Om Falu Kommun

Kvalitet i rekryteringsprocesserna hos First Reserve

First Reserve använder då och då alla testen vid en och samma rekrytering, när de vill ha en djupare analys av en kandidat för att se hur rollen passar. Testerna ger tyngd och är ett smart komplement till djupintervjuer och referenser.

Om First Reserve