{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

– Vi behövde verktyg som kunde effektivisera vår rekryteringsprocess och spara tid. Dessa skulle kunna användas brett på alla nivåer inannaom organisationen. Idag använder vi alla Masters verktyg. Det har gjort att vi träffar mer rätt när vi söker nya medarbetare, berättar Anna.

 

– Personlighetstestet MPA använder vi i varje tjänstemannarekrytering. Kapacitetstestet ACE använder vi för vissa tjänster, som specialisttjänster eller tjänster som kräver hög analytisk förmåga. Utvecklingstestet EASI används när vi utvecklar våra team. Alla i teamet får genomgå testet och därefter diskuterar vi resultat och gör övningar kopplade till våra beteenden, berättar hon vidare.

 

– För oss är de här testerna relevanta, nytänkande och flexibla. Det är också bra att vi med bas i en kravprofil kan matcha det personlighetstest som är bäst utifrån vem vi söker. Det har gjort att vi har minskat intervjutillfällena. Nu räcker det oftast med en intervju istället för två. Det har sparat tid, både för HR och chefer. Jag tycker också att vi nu efter inkörsperioden har fått bättre träffar bland kandidaterna, säger Anna.

 

Vi på Master tycker att OKQ8 Scandinavia har infört och börjat använda tester på ett smart sätt och med ett öppet sinne för utveckling. Det handlar nämligen inte bara om att införa ett verktyg. Ofta behöver också sättet att arbeta ses över. Här tog OKQ8 Scandinavia ett samlat grepp för att utveckla en bättre rekryteringsprocess och det imponerade på oss. OKQ8 Scandinavias rekryteringsverktyg har också kopplats ihop med våra tester och vår analysplattform, vilket har varit en viktig del i arbetet med att effektivisera rekryteringsprocessen.


 

ANNAS BÄSTA TIPS TILL HR-AVDELNINGAR:

• var öppna för att utveckla er rekryteringsprocess

FYRA BRA SAKER MED MASTER ENLIGT ANNA:

• professionella
• prestigelösa
• kunniga
• kan hjälpa både i Sverige och Danmark
• komplett testpaket ur HR-perspektiv

 

Vi visar gärna hur MPA skulle fungera för er, boka en kostnadsfri demo!