{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Metis är en modern analysplattform där arbetspsykologiska verktyg är integrerade i en helhetslösning. Analyser såsom kandidatmatchning, teamroller, företagskultur görs enkelt på Metis.  Att administrera tester via Metis är enkelt oavsett om ni gör det via externa system såsom ATS eller via Metis admin. Självklart kan ni använda Metis via mobil. 

BRIGHT – HITTA DE BÄSTA KANDIDATERNA TILL SERVICEYRKEN

BRIGHT hjälper dig identifiera de personer som uppvisar de attityder och beteenden som krävs för framgångsrikt kundbemötande och nöjda kunder.

OPTO –PERSONLIGHETSTEST FÖR TRÄFFSÄKER REKRYTERING

OPTO är en personlighetstest baserad på femfaktormodellen (Big 5) som mäter beteenden direkt relaterade till prestation på jobbet.

MPA – PERSONLIGHETSTEST FÖR TRÄFFSÄKER REKRYTERING

MPA är en väl dokumenterad personlighetstest för en grundlig och strukturerad teståterkoppling. Det klassiska valet för HR-experter.

ACE – KAPACITETSTEST SOM FÖRUTSER FRAMTIDA FRAMGÅNG

ACE mäter kandidaternas förmåga att förvärva ny kunskap, analysera och lösa problem så att du kan känna dig trygg med att den som anställs klarar komplexa uppgifter

EASI UTVECKLINGSTEST BASERAD PÅ FEMFAKTORMODELLEN (BIG 5)

EASI hjälper dig att upptäcka beteende och motivation i jobbet. Du får ett visuellt kraftfullt verktyg för att skapa individ-, team- och ledarutveckling.