testverktyg FÖR ETT STRATEGISKT HR-ARBETE

Master erbjuder ett utbud av integrerade tester där vi hjälper dig att sätta ihop en lösning som passar er. Alla tester finns med ett gemensamt arbetsflöde på plattformen Metis. Det gör det möjligt för er att sammanställa och analysera resultat och enkelt utöka med nya tester efter era behov.

 

VÅRA TESTVERKTYG:

Metis - Analysplattform

Europas mest använda analysplattform för strategiskt HR-arbete. Samlar och analyserar data från olika tester och delar av organisationen.

Läs om METIS

MPA - Personlighetstest

HR-personer runt om i världen använder MPA (Master Person Analysis) för att anställa rätt personer eller för karriärplanering för befintlig personal.

Läs om MPA

ACE - Kapacitetstest

Ett kapacitetstest som identifierar framgång genom att mäta prestationsförmåga inom problemlösning.

Läs om ACE

BRIGHT - Screeningtest för serviceyrken

Att få rätt medarbetare till serviceroller är nyckeln till att höja kundnöjdheten. Med BRIGHT screenar ni kandidater innan de kallas på intervju och sparar tid och pengar.

Läs om BRIGHT

EASI - Utvecklingstest

Hjälper dig att snabbt se vad som motiverar dina medarbetare, hur du identifierar potential och bidrar till att förbättra kommunikationen.

Läs om EASI

OPTO - ger högre kvalitet i rekryteringsprocesser

Gör din rekryteringsprocess mer flexibel, snabbare och säkrare. OPTO är framtidens personlighetstest som ger dig det bästa objektiva beslutsunderlaget för att välja rätt person för jobbet.

Läs om OPTO