KONTAKTA OSS

Effekt med Master

Vårt tillvägagångssätt ger kunder lösningar med affärsmässiga fördelar, exempelvis högre intäkter, lägre kostnader, högre kvalitet genom effektivare processer, förenklade arbetsflöden, eliminering av risker och förbättrade processer inom rekrytering och utveckling.

Utöver ovan ger Masters HR lösningar omätliga värden när det gäller att investera i rätt människor, öka medarbetarnas prestationer och att satsa på att uppnå affärsmålen.

 

Vår verksamhet

Vi bedriver verksamhet i hela Europa i samarbete med våra exklusiva partners och dotterbolag. Våra lösningar är internationella - de finns på över 20 språk och omfattar normer för ett stort antal länder.

 

Master i samhället

Vi ser till att personer anställs tack vare sin personlighet, kompetens och prestation. Master verkar för att minska diskrimineringen i vårt samhälle.

Vilka vi är

Vi drivs av innovation och vårt engagemang för att utveckla högkvalitativa lösningar som ger fördelar såsom snabbare bearbetning, förenklade arbetsflöden, effektiv administration, minimal risk och lägre kostnader.

Läs mer

Om Master

Sedan 1985 har vi förbättrat tusentals rekryterings-och utvecklingsprocesser åt företag runtom i Europa. Med hjälpa av konsultativ rådgivning, analysplattformen Metis och dess testverktyg har Master nått en unik position i Europa.

Läs mer

Vår historia

Företaget grundades 1985 av Bjarne Mønster, som tog med sig in i bolaget många års samlad erfarenhet inom ledarskap och utbildning samt en lång karriär i ledande positioner i internationella företag.

Läs mer

Certifikat och logotyper

Genom att ha Masters certifikat på er hemsida visar ni att ni använder högkvalitativa testlösningar.

LÄS MER

Kontakt

Kontakt

Socialt ansvarstagande

Vi värdesätter drömmar och vet hur viktiga de är för att bygga en hållbar framtid. Därför stöttar vi människor runt om i världen som vill utveckla sin potential.

Mer om vårt CSR-arbete