{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Efter fem misslyckade inloggningsförsök så kommer ditt konto att låsas av säkerhetsskäl.

Du har ett antal olika sätt att gå tillväga för att återställa ditt lösenord. Börja gärna med det första alternativet. 

1. Om du har version 10.7 eller senare i Metis så kan du använda dig av funktionen ”Glömt lösenordet?” för att återställa lösenordet. Det hittar du längst ner i själva inloggningsrutan till Metis. Klicka där och skriv in ditt användarnamn så återställer du ditt lösenord och får ett nytt inloggningsmail från avsändare Metis.

Om du arbetar i en tidigare version än 10.7 så föreslår vi att du avinstallerar Metis och laddar ner den på nytt, då kan du sedan använda dig av funktionen ovan för att återställa lösenordet. Klicka här för instruktion.

2. Du kan be din superuser eller en kollega med adminrättigheter i Metis gå in i Metis/Metis administration/Användarinloggningar och återställa lösenordet åt dig. Se här. Du kommer då att få ett mail från avsändare Metis med nytt lösenord.

3. Du är välkommen att kontakta vår internationella support som kan återställa ditt lösenord, support@master-hr.com. De har öppet helgfria vardagar kl 09:00 - 16:30. Det går bra att skriva på svenska. Ange vilket företag du jobbar på, ditt namn och din e-mailadress och be om återställning av lösenord. Du kommer då att få ett mail från avsändare Metis med nytt lösenord.

Samma instruktion gäller när du har glömt bort ditt lösenord.