{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

BOKA DIN EASI-CERTIFIERING HÄR!

Varför du bör certifiera dig i EASI för individ- och teamutveckling:

🌐 Ökad Effektivitet

Med certifiering i ett utvecklingstest får du verktyg och kunskap för att hjälpa individer och team att upptäcka och maximera sitt fulla potential. Detta leder till ökad produktivitet och effektivitet på arbetsplatsen, vilket är avgörande för att uppnå framgång.

🤝 Förbättrad Kommunikation och Samarbete

Genom att använda testresultaten kan du hjälpa människor att förstå och uppskatta varandras styrkor och fallgropar. Detta främjar en god kommunikation, positiv arbetsmiljö, bättre teamdynamik och ökad samarbetsförmåga, vilket i sin tur kan leda till ökad framgång och trivsel på arbetsplatsen.

🚀 Karriärframsteg

Genom att bli certifierad i EASI positionerar du dig själv med kompetens inom individ- och teamutveckling. Detta kan öppna dörrar för spännande karriär- och affärsmöjligheter inom områden som coaching, HR och ledarskap.


EASI-certifieringen innehåller följande (ca 2 timmar)

    • Digital introduktion i testernas värld
      Lär dig grunderna i en introduktion till tester.
    • Digitala EASI moduler
      Ett antal digitala moduler som fokuserar på mätområden, testanvändning, tolkning och annat du behöver i ditt användande. På slutet testar vi dina kunskaper i ett slutprov för att stämma av vad du lärt dig. Därefter kommer du att få ett EASI-certifikat tillsänt. Det här och ovan introduktion tar dig ungefär två timmar. Du får givetvis planera in modulerna när det passar för dig.

Efter e-learning kan du delta eller ta del av webinar
I utbildningens pris ingår även lärarledd träning via Zoom där vi jobbar med praktiska exempel i Beginner's Class och diskuterar som riktiga experter i MasterClass, när du vill och kan. Och givetvis går vi igenom plattformen där du lär dig administrera testerna. Efter dessa kommer du bli regelbundet inbjuden till alla våra Classes för att vidareutveckla ditt användande i EASI.

💃 Lägg in din anmälan
Boka in dig när det passar dig bäst! Bara en snabb påminnelse: klara av dina första två timmar på 30 dagar

💰 Och vad är kostnaden?
Allt ovan kostar 5 900 SEK ex moms. 

Anmäl dig här nere och låt resan börja - efter anmälan får du en inbjudan direkt och kan sätta igång! 🚀🔐

Om du mot förmodan inte får någon inbjudan inom ett par timmar är du välkommen att höra av dig till utbildning@master.se!