{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

< Tillbaka till Support

Se till att du har en plats där du kan arbeta ostört under hela testet. Om det finns andra personer i din närhet bör du göra dem medvetna om vad du gör. Försök undvika störande moment från t ex mail och telefon genom att stänga av dem.

UNDVIKA ORO INFÖR TESTET

Om du känner dig nervös inför ett test kan du beakta de positiva effekterna. Personer som blir nervösa är ofta bättre på att förbereda sig ordentlig inför viktiga uppgifter – inkluderat personlighetstester. Det kommer att hjälpa dig att optimera din insats och säkerställa att du inte underpresterar för att du inte förberett dig.

Du behöver inte tro att du är ensam om att känna osäkerhet eller anspänning inför ett test. Det är ganska vanligt. Om du inte redan gjort det så prata med andra om testet du ska göra. Det är ofta en hjälp att höra hur andra har upplevt och hanterat liknande situationer.

Skapa stabilitet: Schemalägg din tid när du närmar dig dagen du ska genomföra testet. Det kan vara en bra idé att planera in några praktiska uppgifter som hjälper dig att hålla tankarna borta från testet. Se till att inte skapa stress genom att planera in för mycket. Säkerställ att du kan sova ordentligt natten innan testet.

Använd avslappningsövningar: Det finns ett antal övningar tillgängliga på webben och andra källor som kan hjälpa dig att minska din nervositet. Många av dem ger dig enkla sätt att lugna ner dig i de flesta situationer. Fysisk träning är ofta ett bra sätt att släppa tankarna på testet och ger dessutom bättre sömn och förmåga att hålla sig lugn.