{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

VÅRT TEST MPA ACKREDITERAT AV BRITTISH PSYCHOLOGICAL SOCIETY*

Goda nyheter för alla som kör Master Person Analysis, MPA, för att attrahera, bedöma och rekrytera kvalificerade personer: MPA har för tredje gången blivit ackrediterat och tilldelatCertificate of Registration as a Psychological Test i Storbritannien.

Vårt test MPA ackrediterat av brittish psychological society*

Goda nyheter för alla som kör Master Person Analysis, MPA, för att attrahera, bedöma och rekrytera kvalificerade personer: MPA har för tredje gången blivit ackrediterat och tilldelat Certificate of Registration as a Psychological Test i Storbritannien. Första gången var 2007, andra 2012 och nu återigen 2017. 

Ackrediteringen delas ut av British Psychological Society´s Psychological Testing Centre. Deras uppgift är att göra oberoende analyser av testverktyg, som används vid rekrytering och inom utbildning. De utvärderar bland annat den tekniska nivån på psykologiska tester och förser HR och andra testanvändare med professionell information med syfte att hjälpa dem att välja rätt verktyg för deras behov och syfte. 

Denna ackreditering betyder att MPA håller mycket hög nivå när det gäller psykometri enligt deras analysmodell Revised EFPA Review Model for Description and Evaluation of Psychological Test.

*The British Psychological Society är det organ som samlar både ämnet psykologi och de som verkar som psykologer i Storbritannien. Deras uppgift är att arbeta för kvalitet och etik inom forskning utbildning och praktik när det gäller detta ämne

Masters personlighetstest MPA är idag ett av marknaden mest använda, läs mer om MPA här.

Category: Recruitment
Tags: MPA, arbetspyskologiska tester

Datum: 08.06.2017

Master Sverige

Content Writer