{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Vi har blivit medvetna om ett problem i samband med en uppdatering som släpptes i Metis den 12 juni 2020.

 

Du som har den vanliga versionen av Metis installerad på din dator kommer att få ett meddelande om en uppdatering.  För att den uppdateringen ska fungera måste du tyvärr manuellt avinstallera den befintliga versionen innan du installerar den nya.

 

Gå till Kontrollpanelen/Program och avinstallera Metis Windows Client. Ladda sedan ner klienten igen via: http://metis.master-online.com/client/login.aspx

 

Om du får ett meddelande om att kontakta systemadministratören efter att du har klickat på länken så behöver du kontakta din interna IT för att kunna ladda ner programvaran. Då krävs adminrättigheter vid nedladdning.

 

Krävs ett webblösenord för att komma vidare i installationen är det ”Metis2010” som gäller. För att sedan komma in i Metis så behöver du dina vanliga inloggningsuppgifter inkl kund-ID (som du kan hitta i ett mail från avsändare Metis). Under normala omständigheter ligger både användarnamn och kund-ID kvar i login-rutan, men annars kan du hitta dem i ett mail från avsändare Metis som heter ”Information om inloggning” som du eventuellt har kvar från förut.  Saknar du dessa uppgifter så är du välkommen att höra av dig till support@master.se så kan vi lämna ut ditt användarnamn och kund-ID.

 

Har du akuta behov att komma in i Metis så kommer du att kunna logga in på Metis2go via https://metis2go.master-online.com. Där nyttjar du samma inloggningsuppgifter som till klienten på datorn.  Där kan du genomföra de viktigaste funktionerna som skicka ut testlänkar, skapa Criteria, göra analyser och skriva ut rapporter. Metis2go är en webbapp som fungerar responsivt på alla typer av devices med nätverksuppkoppling.

 

Givetvis finns vi tillgängliga via tel 08-32 42 42 om du behöver ytterligare support!

 

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att det inte ställer till det alltför mycket.