{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

VYER

I menyn till höger har du tillgång till Metis huvudmeny, fem vyer, som också utgör arbetsflödet för de flesta Metisanvändare: Assessments, Människor, Criteria, Analyser och Rapporter.

metis1

Om du klickar på en vy går du direkt dit. Om du klickar på Assessments kommer du först att se assessmentlistan:

Listan låter dig bläddra, söka och organisera dina assessments. Du kan också snabbt få tillgång till assessments som du nyligen arbetat med, eller sparade som genvägar, genom att använda listorna till vänster.

AKTIVITETSFÄLTET

När du väljer en eller flera assessments i listan öppnar Metis upp aktivitetsfältet för att låta dig välja mellan de mest relevanta aktiviteterna baserat på ditt val:

metis3

För att se detaljer om ett assessment, välj ovan vad du vill göra i aktivitetsfältet, eller helt enkelt dubbelklicka på assessmentet.

TILLBAKA TILL LISTAN

När ett assessment är öppet, notera att Assessments fortfarande kan väljas i vyn ovan. Med andra ord, Metis stannar kvar i Assessmentvyn. För att gå tillbaka till listan, klicka på Tillbaka till listan-knappen till vänster, eller klicka helt enkelt på Assessments ovan igen.

 metis4

VÄXLA MELLAN VYER

Du kan alltid växla mellan Metis olika områden genom att klicka i vyn. Om man byter från t.ex. Assessments och tittar på Människor, så kommer Metis att komma ihåg vad du arbetade med i assessments, så det öppnas på samma plats när du återvänder.