VI VET ATT RÄTT INDIVIDER NÅR AFFÄRSMÅLEN. VI HJÄLPER ER ATT ARBETA STRATEGISKT MED KARTLÄGGNING OCH REKRYTERING AV RÄTT PROFILER.

En framgångsrik organisation behöver förstå hur individerna påverkar vägen mot affärsmålen. Det handlar om att kartlägga vilka profiler som fungerar bäst i vilka roller och arbeta strategiskt för att attrahera, rekrytera och behålla dem. Verkar det svårt? Med vår analysplattform, våra testverktyg och erfarna konsulter är det enklare än du vågar tro.

Undersökningar visar hur motiverade och engagerade medarbetare gör företag minst 20% mer produktiva och lönsamma än sina konkurrenter. Vi hjälper företag och organisationer att kartlägga och använda sin HR-data strategiskt. Allt ifrån att förstå vilka profiler som är framgångsrika i befintliga avdelningar och arbetsgrupper till att skapa en effektiv och intelligent rekryteringsprocess med hjälp av testverktyg.

LÄR DIG HUR VI KAN STÖTTA ERA HR-PROCESSER I DEN HÄR VIDEON (2 MIN):

 

 

SÅ HÄR KAN VI HJÄLPA DIG:

1. Identifierar framgångsrika beteenden

Vi hjälper er att förstå vilka individer och personligheter som fungerar bäst i vilka roller i er organisation. Genom att samla och kartlägga data i vår användarvänliga analysplattform.

Läs mer

2. Förbättra rekryteringsarbetet

Våra verktyg optimerar din sökning och rekryteringsprocess. Ni kan enkelt samarbeta online för att definiera avgörande kravprofiler och matcha dem med faktiska testresultat.

Läs mer

3. Utveckla medarbetare för att nå affärsmålen

Med våra verktyg och analysplattform kan du bryta ner företagets mål till de beteenden och kompetenser som krävs för att nå dem.

Läs mer