BRIGHT - service- & SÄLJTEST för volymrekryteringar

Att få rätt medarbetare till serviceroller är nyckeln till att höja kundnöjdheten. Vänlig och effektiv kundservice hjälper ett företag att nå framgång snabbare än sina konkurrenter.

Använd BRIGHT för att screena in de bästa kandidaterna snabbt och effektivt när du rekryterar. Det är ett online-test som mäter attityder och beteenden kring service hos potentiella medarbetare.

BRIGHT hjälper dig att

• Enkelt identifiera högpresterande servicepersonal
• Spara tid och pengar genom att screena in sökande innan en intervju
• Genomföra mer relevanta anställningsintervjuer med färre kandidater
• Minska personalomsättningen

Behöver tjänsten du ska tillsätta en person som är utåtriktad och vänlig? Eller är det viktigare att den anställde är flitig och detaljorienterad? I BRIGHT kan du sätta specifika kvalifikationer för jobbet och fokusera på mätbara parametrar gällande service.

BRIGHT har utvecklats av psykologer, i samarbete med ledande serviceföretag. Det screenar potentiella medarbetare på ett icke-diskriminerande sätt genom att fokusera på attityd och beteenden. BRIGHT kan hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet redan första gången och därmed sänka din personalomsättning.

Läs mer om hur BRIGHT kan hjälpa dig hitta utmärkta servicemedarbetare. Ladda broschyren här bredvid.

 

Rekrytera framgångsrikt med tester! Lär dig allt om en träffsäker rekryteringsprocess - helt kostnadsfritt - under fyra veckor i vår mejlskola.

Läs mer och börja prenumerera

We use BRIGHT when we hire security personnel, and work with our customers towards the perfect service profile.

HR Manager - Securitas A/S

Ladda ner vår broschyr för att läsa mer om BRIGHT

Ladda ner