Lägg till inbjudningsmallar i Metis

Hur lägger jag till fler eller ändrar i inbjudningsmallarna i Metis?

Logga in i Metis. Gå till Metis Administration högst upp. Välj Inbjudningsmallar.

Klicka på den språkmall du önskar kopiera och klicka på kopiera-ikonen uppe till höger:

Redigera den kopierade mallen genom att klicka på pennan uppe till höger:

Namnge mallen och ändra det som står i ämnesraden. Lägg till önskad text i inbjudan. Notera att text inom blåa klamrar måste vara kvar i mallen. Klicka OK när du är klar med din redigering. Mallen finns nu tillgänglig i dropdown-listan när du ska genomföra utskick till testpersoner.

Om du önskar att din nya mall ska vara den mall som dyker upp som default när du ska göra utskick så behöver du klicka på den blåa bocken högst upp till höger för att ändra den till standard-mall.

Klicka OK och din nya mall finns nu tillgänglig som inbjudan.