VAD KAN DU GÖRA MED METIS2GO?

Metis2Go ger dig snabb och enkel tillgång till testresultat, oavsett var du är och vilken enhet du använder. Från din webbläsare, surfplatta eller smartphone kan du se testresultat som kommer in och få tillgång till rapporter för alla dina testpersoner.

Metis2Go ger också möjlighet att genomföra de vanligaste aktiviteterna som att skapa nya assessments och skicka testlänkar.

STARTA METIS2GO

För att starta Metis2Go, gå till metis2go.master-online.com från webbläsaren på din dator, surfplatta eller telefon. För att logga in, använd samma användarnamn, lösenord och kund-ID som används i din Metis Windows-klient. Efter inloggning rekommenderar vi att du sparar startsidan Metis2Go som en favorit för att göra det enkelt att starta Metis2Go när du behöver det. Du kan också hitta Metis2Go som app på Appstore eller i Google Play.

SÅ HÄR HÄMTAR DU INLOGGNINGSINFORMATIONEN

Om du inte har din inloggningsinformation tillgänglig kan du kopiera den från Metis Windowsklientens inloggningsfönster eller från det mail du fick när du först fick en Metis-inloggning (mailet heter Information om inloggning och kommer från avsändare Metis). Om det behövs kan en superuser i ditt företag skicka ett nytt inloggningsmail till dig via Metis administration/Användarinloggningar i Windowsklienten. Metis2Go kommer ihåg din inloggningsinformation, inklusive kund-ID, så du behöver inte skriva in det varje gång du använder appen. Av säkerhetsskäl kommer Metis2Go att be om ditt lösenord minst en gång om dagen.

ANVÄNDA METIS2GO

Att använda Metis2Go är enkelt, och gränssnittet är intuitivt och självförklarande. Nedan instruktionsvideo hjälper dig att komma igång.