Masters lösningar och verktyg

Sedan 1985 har vi förbättrat tusentals rekryterings-och utvecklingsprocesser åt företag runtom i Europa. Med hjälpa av konsultativ rådgivning, analysplattformen Metis och dess testverktyg har Master nått en unik position i Europa.

Effekt med Master

Vårt tillvägagångssätt ger kunder lösningar med affärsmässiga fördelar, exempelvis högre intäkter, lägre kostnader, högre kvalitet genom effektivare processer, förenklade arbetsflöden, eliminering av risker och förbättrade processer inom rekrytering och utveckling.

Utöver ovan ger Masters HR lösningar omätliga värden när det gäller att investera i rätt människor, öka medarbetarnas prestationer och att satsa på att uppnå affärsmålen.

 

Vår verksamhet

Vi bedriver verksamhet i hela Europa i samarbete med våra exklusiva partners och dotterbolag. Våra lösningar är internationella - de finns på över 20 språk och omfattar normer för ett stort antal länder.

 

Master i samhället

Vi ser till att personer anställs tack vare sin personlighet, kompetens och prestation. Master verkar för att minska diskrimineringen i vårt samhälle.