Certifikat och logotyper

Trovärdighet och kompetens är viktigt för framgång inom HR. Som certifierad användare av masters lösningar har du genomgått högklassig utbildning och vid godkänd examination är du kvalificerad att tillämpa våra beprövade lösningar inom urval och utveckling.

Certifikat från Master är ett bevis på din kompetens!

Genom att ha Masters certifikat på er hemsida visar ni att ni använder högkvalitativa testlösningar. På detta sätt får ni ytterligare trovärdighet och visar att ni besitter hög kompetens inom urval och utveckling.

Som certifierad användare av Masters lösningar kan du visa certifikatet på exempelvis din Linkedin-profil, e-post etc.

Länk till Masters informationssajt om tester för att hjälpa dina testpersoner

När du visar Master Certified logotypen, kan testpersoner känna sig trygga och säkra på att hanteringen och användningen av testresultat är valid och etiskt korrekt. Trots det kan det finnas testpersoner som fortfarande har frågor om testprocessen eller tester i allmänhet. Du kan hjälpa dem genom att hitta svar på sina frågor genom att klicka på länken till Masters informationssajt om tester.

För att visa denna logotyp på din webbplats ska du använda HTML-texten längst ner på denna sida.

 

Hur ni gör för att använda certifikatet

Logotypen kommer att visas på rätt sätt genom att kopiera den exakta HTML-kod som visas nedan, och sätta in den på din webbsida. Du ska aldrig kopiera eller ladda ner den faktiska bilden, ändra HTML-koden, eller använda logotypen i några andra sammanhang än de som beskrivs ovan

För att visa denna logotyp på din webbplats ska du använda följande HTML-text:

 

<a href="http://master-hr.com"><img src="http://master-hr.com/media/1478/certified_masterhr_150x120.png"></a>